Hero–kuvat Copy 13.png

Perustajasta

Hei,

kiva kun löysit tänne!

 

Reilu kymmenen vuotta sitten jouduin ison elämänmuutoksen eteen. Burnoutista käynnistynyt tapahtumasarja muutti kertaheitolla elämäni, ja johdatti suurten pohdintojen äärelle. Halusin tehdä kunnianhimoista, merkityksellistä työtä, mutta oma kokemus oli, ettei se ole mahdollista ilman terveyden ja itsensä uhraamista. 

 

Siitä lähti liikkeelle tutkimusmatka, jonka keskeisenä johtotähtenä on ollut ajatus siitä, että on oltava olemassa tapa elää mielekästä työelämää ja arkea niin, että siinä voi pysyä tyytyväisenä ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivana. Samalla, kun tekee kunnianhimoista työtä. Se on vain löydettävä. 

 

Tämä tutkimusmatka on kuljettanut minut kansainvälisistä korporaatioista non-profit organisaatioon Nepaliin, vetämään Angry Birds -opetusyksikön partneruuksia ja perustamaan impact-henkistä startupia. Matka vei vuosiksi johtamaan mobiilipelifirman operaatioita ja lopulta yritysvalmentajaksi ja yrittäjäksi. 

 

Matkasta tuli samalla polku kohti autenttista itseäni. 

 

Se johdatti minut myös tietoisen läsnäolon äärelle. Aikani Nepalissa oli intensiivikurssi mindfulnessiin: siellä aloin integroida tietoisen läsnäolon tekniikoita ja elämänfilosofiaa jokapäiväiseen arkeen. Pian siitä tuli jaksamiseni perusta ja vuosien saatossa myös tapani elää ja hahmottaa maailmaa. Sekä ammattilaisena, että ihmisenä.

 

Eri rooleista huolimatta olemme ensisijaisesti aina ihmisiä, ihmisille. 

 

Spark Creators on pitkän haaveilun tuotos. Olen soveltanut vuosia mindfulnessin oppeja omassa johtajuudessani sekä onnistumista tukevan yrityskulttuurin rakentamisessa. Tätä kokemusta tarjoan nyt muille konsulttina, valmentajana ja coachina, pyrkimyksenä tukea yrityksiä kokonaisvaltaiseen menestykseen autenttisuuden ja inhimillisyyden kautta. 

 

Jos sanomani resonoi, olethan yhteydessä!

Mietitään, miten voimme yhdessä rakentaa parempaa työelämää. 

NImmari.png

Tiina Rantakokko,

Spark Creatorsin perustaja 

 

 

  • 16 vuoden liiketoiminnan kokemus (Rovio, Ernst & Young, Posti)

  • Yksi edtech-startup Lyfta Oy:n perustajista, peli-startup Lightneer Oy:n entinen COO

  • KTM (Aalto-yliopisto), CEMS Master in International Management 

  • Sertifioitu Mindfulness trainer ja konsultti (Potential Project) 

  • Sertifioitu Global Leadership Profile (GLP) coach 

  • Psykologian ja kasvatustieteen opintoja 

  • Joogi, meditoija, martial arts -harrastaja 

  • LinkedIn