Perus­tajasta

Intohimoni on auttaa ihmisiä pääsemään käsiksi mielen ja inhimillisyyden todellisiin voimavaroihin sekä siihen autenttisuuteen, joka meillä kaikilla on tarjota maailmalle. Haluan olla luomassa uuden ajan työelämää ja parempaa johtajuutta meille kaikille.

Kiva kun löysit tänne!

Spark Creators syntyi pitkän matkanteon tuloksena.

Olen toiminut kansainvälisen bisneksen parissa lähes kaksi vuosikymmentä. Tutkimusmatkani kohti mielekästä työelämää ja hyvinvoivaa arkea alkoi reilu kymmenen vuotta sitten, kun burnoutista käynnistynyt tapahtumasarja vei isojen pohdintojen äärelle ja suureen elämänmuutokseen.

Tämä tutkimusmatka kuljetti minut kansainvälisistä korporaatioista hyväntekeväisyysorganisaatioon Nepaliin. Sieltä jatkoin Roviolle, vetämään Angry Birds -opetusyksikön kumppanuuksia ja myöhemmin perustamaan impact-henkistä startupia. Matka vei vuosiksi mobiilipelifirman operatiiviseksi johtajaksi ja lopulta yritysvalmentajaksi sekä yrittäjäksi.

Matkasta tuli samalla polku kohti autenttista itseäni.

Se johdatti minut myös tietoisen läsnäolon äärelle. Aikani Nepalissa oli intensiivikurssi mindfulnessiin: siellä aloin integroida tietoisen läsnäolon tekniikoita ja elämänfilosofiaa jokapäiväiseen arkeen. Pian siitä tuli jaksamiseni perusta ja tapani elää ja hahmottaa maailmaa – sekä ammattilaisena, että ihmisenä.

Havahduin huomaamaan, mikä potentiaali mielessämme onkaan ja ymmärsin, että eri rooleista huolimatta olemme ensisijaisesti aina ihmisiä, ihmisille.

Olen soveltanut vuosia mindfulnessin oppeja sekä omassa johtajuudessani, että onnistumista tukevan yrityskulttuurin rakentamisessa. Tätä kokemusta tarjoan nyt muille valmentajana ja coachina, pyrkimyksenä tukea yrityksiä ja ihmisiä kokonaisvaltaiseen menestykseen.

Jos sanomani resonoi, otathan yhteyttä!
Mietitään, miten voimme yhdessä rakentaa parempaa työelämää.

 
Tiina Rantakokko

Kokemus

17 vuotta kansainvälistä bisnestä (Lightneer, Rovio, Ernst & Young, Posti)

Co-Founder, Lyfta Oy

KTM, Aalto-yliopisto

CEMS Master in International Management

Mindfulness trainer, Potential Project

Global Leadership Profile -coach

Psykologian ja kasvatustieteen perusopinnot

Holistisen psykologian harjoittaja

Meditoija, joogi, martial arts -harrastaja

Tiina on ihmisenä aito, älykäs ja aikaansaava. Yhteistyö Tiinan kanssa on ratkaisukeskeistä ja tapahtuu vahvan luottamuksen ilmapiirissä, joka Tiinalla on kyky luoda ympärilleen. Spark Creatorsin myötä hän on löytänyt intohimonsa ja pääsee tarjoamaan koko laaja-alaista osaamistaan asiakkaiden hyväksi. Näen, että erityisesti startupit ja muut tulevaisuuteen suuntautuvat yritykset hyötyvät merkittävästi Tiinan osaamisesta ja kokemuksesta.

Aku Happo
CEO & co-founder, Smartmile Solutions Oy