Spar­raava coaching

Johtaminen on toisinaan yksinäistä hommaa

Coachingissa kohtaamme ihmisenä toisen ihmisen. One-on-one tapaamisissa pidän tilaa ja fasilitoin coachattavasta itsestään lähtevää pohdintaa.

Tarjoan peilipinnan ja läsnäolevan rinnalla kulkijan, olipa kyseessä niin yrityksen kuin itsensä johtamiseen liittyvät haasteet, tai toive laajentaa omaa potentiaalia yksilönä ja ammattilaisena. Coaching on työelämälähtöistä, mutta huomioi ihmisen moniulotteisena kokonaisuutena. Palvelu on suunniteltu erityisesti startup-johtajille.

Yhdistän transforma­tiiviseen coaching-lähestymiseen mindfulnessin tekniikoita ja halutessasi myös business-sparrailun, tarjoten monipuolisen asiantuntija- ja johtajakokemukseni käyttöösi.

Miten?

  • Yksittäisen session kesto 1,5 – 2 tuntia
  • Suositeltava prosessin kesto vähintään kuusi sessiota
  • Palvelu suunniteltu erityisesti startup-johtajien tarpeisiin
  • Lähitapaamiset suositeltavia, mutta mahdollisuus myös etätapaamisiin

Metodit

01

Mindfulnessin tekniikat ovat tuhansia vuosia vanhoja, tietoiseen läsnäoloon perustuvia mielen hallinnan työkaluja. Ne kehittävät tutkitusti keskittymiskykyä ja luovuutta, parantavat työtyytyväisyyttä ja vähentävät stressiä.

02

Transformatiivisen coachingin työkaluilla laajennat ajatteluasi. Nykyiset ongelmasi eivät ratkea samalla ajattelulla, jolla ne syntyivät. Oivallat uusia ajattelun tapoja ja löydät uusia ratkaisuja.

Global Leadership Profile

Global Leadership Profile (GLP) -profiiliarviointityökalu on erinomainen työkalu silloin, kun haluat kartoittaa johtajuuden nykytilaa ja kehityskohteita itsessäsi tai työyhteisössäsi.

GLP on tieteellisesti validoitu johtajuusprofilointi, joka auttaa hahmottamaan johtamisen nykytilan toiminnan ja päätöksenteon logiikan vahvuudet ja rajoitteet. Nykytilan ymmärtäminen avaa mahdollisuuden muutokselle.

Tarjoan kauttani GLP- testin toteuttamisen ja tulosten purun coaching-sessiossa.

Tiina on erittäin pätevä monella alueella ja samalla avoin ajattelemaan asioita aina uusista näkökulmista. Ihailen hänen läsnäoloaan ja kykyään luoda turvallinen tila, joka mahdollistaa syvemmällä tasolla olevaa transformaatiota niin yksilöille kuin ryhmille.

Heidi Gutekunst
co-founder ja toimitusjohtaja, Amara Collaboration

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jos lukemasi resonoi, otathan yhteyttä! Keskustellaan, miten voimme yhdessä luoda parempaa työelämää sinulle ja työyhteisöllesi.

Ota ensimmäinen askel ja varaa 30 minuutin maksuton tapaaminen.